stagesStages   onze voordelenVoordelen   Onze organisatieBeroepen   GetuigenissenGetuigenissen

Master Bachelor Hoger secundair Lager secundair

offres-emploi.jpg

Master (universitair of hoger onderwijs van het lange type)

Data Marketeer (m/v/x)

Ben je gepassioneerd door marketing? Hou je ervan om data te analyseren en te interpreteren, en vooral om er verbetervoorstellen uit te puren? Wil je de overheidscommunicatie van de toekomst mee vorm geven? Doen termen als Marketing Automation, SEO & SEA, UTM, CRM,... een belletje rinkelen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Solliciteer t.e.m. 02.03.2020

Meer info

Dossiercoördinator Veiligheid en Defensie (m/v/x)

Spreekt het jou aan om deel uit te maken van een multidisciplinair team en investeringsdossiers te beheren over Luchtvaart en Defensie? Dan kan de Dienst Luchtvaart en Defensie jouw juridische en economische skills in haar projecten goed gebruiken!

Solliciteer t.e.m. 02.03.2020

Meer info

Bachelor (hoger onderwijs van het korte type)

Expert Payroll (m/v/x)

Heb je ervaring op gebied van payroll en wens je de Stafdienst Personeel en Organisatie van de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie te versterken? We zoeken een gemotiveerde medewerker met ervaring in loon-en loopbaanadministratie.

Solliciteer t.e.m. 04.03.2020

Meer info

Digital Content Creative (m/v/x) - startbaanovereenkomst - rosetta

Ben je jonger dan 26 en gepassioneerd door sociale media? Hou je ervan om out of the box te denken en originele en aantrekkelijke digitale content voor Facebook, Instagram, Twitter,... te creëren? Ben je gefascineerd door de laatste trends in communicatie en technologie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Solliciteer t.e.m. 02.03.2020

Meer info

Hoger secundair

Medewerker Contact Center (m/v/x) - startbaanovereenkomst - rosetta

Gebeten door communicatie?

Op zoek naar een job waarbij je in contact komt met verschillende thema’s en je met je kennis mensen kan bijstaan? Word dan de nieuwe ster bij het Contact Center van de FOD Economie!

Solliciteer t.e.m. 23.02.2020

Meer info

Lager secundair of geen diploma

Geen lopende aanbieding